Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    15 dag.
  • majonez

    3 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • jaja na twardo

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane jajka trzemy na tarku razem z żółtym serem,przyprawiamy do smaku i dajemy majonez,całość mieszamy i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat