Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtka ugotowane

    3
  • masła

    1 łyżeczka
  • śmietana

    2 łyżeczka
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • musztarda

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta jajeczna

żółtka przetrzeć przez sito,utrzeć z masłem musztardą.Dodać sól i pieprz do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

wiertlo102
wiertlo102 26.11.2010 08:55
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat