Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dwie łyżki śmietany
łyżeczka musztardy
garść koperku
sól, pieprz do smaku
jajko 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka ugotować na twardo. Obrać i posiekać w drobną kostkę. Dodać gęstą śmietanę i musztardę, koperek, doprawić i wymieszać. Smarować na kanapki lub tosty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 06.12.2011 22:59
lubie bardzo:)
Edyta38 02.04.2011 21:15
smakowite:)
angelika14 06.02.2011 09:31
lubię Pastę jajeczną
ewasylwia 28.10.2010 09:51
lubię takie jedzonko
SmacznaPyza 27.10.2010 19:45
bardzo lubię :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak