Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędlina 4 plastry
ser żółty 5 dkg
szczypiorek 1 pęczek
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pierprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 10 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka ugotować na twardo. Pokroić w drobną kosteczkę. Kawałek sera (ilość wg własnego uznania) zetrzeć na tarce o najmniejszych oczkach. Wędlinę pokroić w drobną kosteczkę, Połączyć w/w składniki, dodać pokrojony szczypiorek. Wszystko wymieszać dodać majonez, sól i pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 19.05.2013 10:38
lubię taką
MAR3STA 10.06.2012 20:07
smaczna
iga2 06.01.2011 16:58
smakowita
accee 06.12.2010 13:17
Na kanapki jak znalazł :)
klaudusia198888 05.11.2010 12:53
bardzo dobra
iknkirke 23.10.2010 09:32
czasami taką robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak