Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    250
  • jaja na twardo

    5
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka kroimy w drobną kosteczkę i ucieramy z kostką swiezego masła ,solimy i dodajemy pieprzu do smaku.
Mozna dodac świeżo pokrojonego drobno koperku lub szczypiorku w zalezności od upodoban smakowych . Idealna pasta do chleba

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (22)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rakow2 04.12.2011 13:53
dobra na kanapki
Jastinka 07.04.2011 09:40
niezłe
Tika4444 07.02.2011 11:07
pyszna pasta
Wojtek8 23.12.2010 09:58
uwielbiam pasty jajeczne
Mariposas 07.12.2010 14:09
Prosta pasta na kanapki
Allice 03.11.2010 08:48
warto dodac musztardy do tej pasty :)
Anna200 14.10.2010 10:29
Na kanepeczkę- pycha!
iknkirke 13.10.2010 11:05
takiej jeszcze nie robiłam, fajny pomysł
marta639 17.09.2010 21:25
szybko i smacznie
stokrotka 15.09.2010 17:54
Rewelacja

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat