Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 6 szt
majonez 3 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
rzodkiewka kilka szt.drobno pokrojona

Porada

Można dodać drobno pokrojonego szczypiorku..

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

1.
Sposób wykonania; Jajka gotuje na twardo ze szczyptą soli ,wtedy jajka nie pękają,Po ugotowaniu jajka zalewam zimną wodą wtedy łatwiej się je obiera.Po obraniu jajka ścieram na tarce grube oczka lub ugniatam widelcem, mieszam z majonezem i musztardą dodaje pokrojonej rzodkiewki, doprawiam pieprzem i solą do smaku..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika141 31.01.2017 07:09
Swietnie to wygląda
Bożena Matuszczyk 30.01.2017 22:37
Bardzo dziekuje za miłe komentarze;)
gusia1000 30.01.2017 18:56
Zawsze dobra.
marzut 30.01.2017 16:27
Ładna prezentacja
Bożena Matuszczyk 30.01.2017 09:12
Bardzo dziekuje.;)
mirosława4 30.01.2017 08:25
śliczne myszki
justynkag 30.01.2017 07:15
Fajnie podane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak