pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka ugotowane na twardo

    4 szt
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • majonez

    2 łyżki
  • sól do smaku

  • pieprz

    1/2 łyżeczki
  • Musztarda sarepska Prymat

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy n twardo, wyjmujemy żółtka i miskujemy z majinezem oraz musztardą. Białka kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do żółtek, mieszamy. Dodajemy posiekany szczypiorek i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 21.10.2015 18:06
moja ulubiona pasta
gottrina 28.02.2015 14:25
idealna na śniadanko
Agata3 24.02.2015 11:50
uwielbiam ze świeżym chlebem:)
gosia56 24.02.2015 08:16
pyszna pasta;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat