Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4
szczypiorek 1/2 pęczka
natka pietruszki kilka gałązek
sos 1 łyżka pełna (sosu chrzanowego)
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo ,studzimy i obieramy. Szczypiorek i natkę siekamy. Wszystko mielimy w maszynce na średnich oczkach. Pastę dokładnie mieszamy z sosem chrzanowym. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ggosienka68 02.12.2014 15:13
uwielbiam pastę jajeczną :)
cukiereczek 25.11.2014 16:51
pyszna domowa pasta
RenataZ-et 25.11.2014 16:29
bardzo fajna pasta
Malinka 25.11.2014 15:06
To moja ulubiona pasta :)
Gracer 25.11.2014 14:38
prosta i smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak