Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
majonez tradycyjny 2 łyżki
przecier pomidorowy 2 łyżki
Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyżka
sól i pieprz 1-2 szczypty
szczypiorek mały pęczek

Porada

Pastę podajemy z pieczywem.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka ugotować na twardo i obrać. Następnie jajka poszatkować w kosteczkę i wrzucić do miski. Do naszych jajek dodaj majonez, musztardę ,przecier pomidorowy,szczypiorek lub pietruszkę i przyprawy. Wszystkie składniki delikatnie wymieszaj i przełóż do ładnej miseczki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta Ryżek-Kalkowska 05.11.2014 19:49
to prawda :)))
Marta Ryżek-Kalkowska 23.09.2014 22:59
cieszę się ,ze ci sie podoba :)
Kejti 19.09.2014 00:18
Smaczna do kanapek :-)
Marta Ryżek-Kalkowska 15.09.2014 20:31
Dziękuję :)))))))
pestka 15.09.2014 19:55
idealne śniadanie
Aleksandra/Olcia 15.09.2014 19:19
apetyczne zamiast tradycyjnej wędliny
Iwona32 15.09.2014 15:47
Robię taką i jest znakomita ! prosta, szybka i na kanapki pycha ;)
monikalangier 15.09.2014 15:21
idealna do śniadania :)
Marta Ryżek-Kalkowska 15.09.2014 14:42
A ja czasem lubię nadziać wydrążone warzywa taką pastą :)
Kuchenka 15.09.2014 14:37
fajne, podoba mi się
Adamorek 15.09.2014 14:33
do bułeczki - super
marcia7 15.09.2014 14:18
lubię ją do wędlin

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak