Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 8 szt
szczypiorek 1 pęczek
masło 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Następnie kroimy w drobniutką kostkę. Szczypiorek drobno siekamy i dodajemy do jajek. Wszystko łączymy z masłem, przyprawiamy do smaku solą i dobrze mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dodi 02.07.2014 11:07
pyszna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak