Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
zielona cebulka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
majonez 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Kroki postępowania

1
Zieloną cebulkę drobno siekamy.
Krok 1 - Pasta jajeczna foto
2
Ugotowane na twardo jajka obieramy i siekamy widelcem (można także zetrzeć na grubej tarce). Jaja łączymy z cebulką. Doprawiamy solą i pieprzem.
Krok 2 - Pasta jajeczna foto
3
Całość mieszamy z majonezem.
Krok 3 - Pasta jajeczna foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 11.08.2014 08:40
moja ulubiona
olkaaa 02.07.2014 07:47
bardzo lubię
Paolcia 27.06.2014 20:13
zapisuje przepis :)
cukiereczek 27.06.2014 18:10
idealna do kanapki na śniadanie i kolację
Renata9 27.06.2014 17:54
świetna pasta jajeczna
Lidzia 27.06.2014 16:20
Moja ulubiona.
gosia561 27.06.2014 16:07
uwielbiam taką do bułeczki
bhb8 27.06.2014 15:25
dobre śniadanie :)
Adam/ZUB3R 27.06.2014 15:24
smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak