Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    4 szt
  • majonez

    2-3 łyzki
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać. Dodać majonez, sól, pieprz i wymieszać. Jeśli chcemy to pastę możemy urozmaicić dodajęc pokrojona w drobną kostkę wędlinę lub posiekana zieleninę (koperek, szczypiorek, pietruszka). Możemy też dodać jedno i drugie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Mati13 03.04.2012 12:49
lubię takie pasty :)
Mariposas 17.01.2012 20:50
muszę spróbować
Grazyna0211 11.08.2011 10:22
jest bardzo smaczna polecam!
manaika 09.07.2011 15:23
też taką robię
IKrakowianka 14.04.2011 22:55
apetycznie wygląda
Ewelina38 29.03.2011 17:45
Uwielbiam wszelakiego rodzaju pasty, jajeczna - rewelacja, jeszcze tylko trochę szczypiorku i bajka :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat