Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
SZCYPIOREK
majonez 2 łyzki
musztarda 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo , studzimy obieramy i najlepiej siekamy w drobną kosteczkę . Szczypiorek myjemy , osuszamy i drobno siekamy . Jaja mieszamy ze szczypiorkiem , majonezem i musztardą dobrze doprawiamy solą i pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 16.12.2013 08:53
smaczna pasta
RenataZ-et 22.06.2013 20:58
super do pieczywa
Łukasz15 05.11.2012 07:09
Super
ewaa 29.08.2012 22:31
bardzo smaczna
Wafelek2601 14.05.2012 14:40
super do pieczywa
Piotr-21 12.05.2012 12:13
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak