pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana mala

    1 szt.
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • jaja na twardo

    5 szt
  • ser żółty

    15 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować i zetrzeć na tarce o grubych oczkach razem z serem,dodać śmietanę,przyprawić i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
wiertlo102 25.12.2011 13:46
lubie
Olaa 07.10.2011 08:59
mniaamm
Katarzyna/kate1980 16.09.2011 21:28
super
Ewelina45 14.09.2011 16:55
mnia mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat