Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 3 szt
ser żółty 10 dag
ogórki konserwowe 4 szt
szczypiorek 2 łyżki
cebula 1/2 szt
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 1 łyżka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka trę na grubych oczkach na tarce,
Ser , cebulę, ogórki kroję w drobną kostkę,
Wsypuję szczypiorek,
Dodaję pieprz oraz sól,
Dodaję jogurt oraz majonez,
Całość dokładnie mieszam,
Pasta nadaje się od razu do spożycia, natomiast ja proponuję wstawić ją do lodówki na 30 minut. Smaki "przegryzą się"

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak