Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta grzybowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

duże serki topione 2
pieczarki 10 dkg
cebula biała 1 szt
masło 2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta grzybowa

Pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki,cebule obrać i posiekać.Zasmażyć razem,ostudzić i dokładnie wymieszać z serkami topionymi,dodając miękkie masło.Doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 20.02.2012 16:49
o może być dobre
misia53 08.10.2010 10:14
Bardzo fajna .
Natalia/tubisiek 12.07.2010 14:39
robię podobne ale z koncentratem pomidorowym!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak