Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA GROSZKOWA

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1/2 puszki
oliwa 2 łyżki
cebula 1 mała
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA GROSZKOWA

Kroki postępowania

1
Groszek odcedzić z zalewy.
Krok 1 - PASTA GROSZKOWA foto
2
Cebulę i czosnek obrać, posiekać.
Krok 2 - PASTA GROSZKOWA foto
3
Cebulę zeszklić na oliwie. Ostudzić
Krok 3 - PASTA GROSZKOWA foto
4
Groszek zblędować z cebulą i czosnkiem.
Krok 4 - PASTA GROSZKOWA foto
5
Pasty nie trzeba doprawiać jest wystarczająco ostra dzięki czosnku. Smarować świeże pieczywo.
Krok 5 - PASTA GROSZKOWA foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 02.07.2015 18:32
ciekawa do kanapek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak