Pasta do pieczywa Zewy

Pasta do pieczywa Zewy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko ugotowane na twardo

    4 szt duże
  • mielonka

    1 puszka tyrolska
  • ogórki konserwowe

    4 szt
  • cebula

    1 szt mała
  • natka pietruszki

    1/2 pęczek
  • majonez

    3 łyżka
  • Musztarda sarepska Prymat

    1 łyżeczka
  • sól do smaku

    do smaku
  • Pieprz czarny Prymat w młynku

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta do pieczywa Zewy

Ugotowane na twardo jajka obrać i pokroić w kosteczkę.
Ogórki i konserwę także drobno pokroić w kostkę.
Pietruszkę posiekać.
Do miski wrzucić pokrojone składniki, dodać majonez, musztardę i przyprawy i wymieszać pastę.
Schować do lodówki do przegryzienia się smaków.
Podawać do smarowania pieczywa.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (17)

Alex_M 19.03.2016 10:27
lubię takie pasty
UrszulaS 02.03.2016 20:06
pomysłowo z tą mielonką :)
sylwia_sl 01.03.2016 22:39
mielonka, jajka..... jestem ciekawa tego smaku, więc chętnie wyprubuję
dollce 01.03.2016 21:31
wygląda smakowicie
MałaMi89 01.03.2016 18:21
Lubię takie pasty - możliwości nieograniczone i co raz to nowy smak :) z konserwą jeszcze nie jadłam ;)
mikrusiak 01.03.2016 17:52
smaczności :) super :)
mirosława4 01.03.2016 15:40
bardziej pasuje na sałatkę , smaczna :)
tobi1989 01.03.2016 12:18
Dobra pasta :)
ice cubes 01.03.2016 11:18
Ładnie podane :)
norweska20 01.03.2016 11:17
taka pasta zawsze mole widziana do pieczywa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat