Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do kanapek z kaszy jaglanej i jajek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kasza jaglana 1/2 szk
jajko 4 szt
szczypiorek 1/2 pęczka
jogurt naturalny 3 łyżki
majonez 1 łyżka
sól
pieprz
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do kanapek z kaszy jaglanej i jajek

Kaszę jaglana ugotować do miękkości, następnie ostudzić i rozdrobnić blenderem. Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek posiekać. Kaszę wymieszać z jajkami, szczypiorkiem, jogurtem i majonezem. Na koniec doprawić do smaku solą, pieprzem oraz ziołami prowansalskimi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 20.06.2016 12:00
smaczna pasta
berys18 26.04.2016 11:38
dobra pasta
norweska20 25.04.2016 23:54
Zapowiada się ciekawie
Babeczka35 25.04.2016 20:16
Uwielbiam takie pasty.
pestka 25.04.2016 20:14
wygląda bardzo smacznie
Wafelek2601 25.04.2016 19:54
Bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak