Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do kanapek z czerwonej fasoli

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 op
cebula 1 szt
pomidory suszone w zalewie 2 szt
natka pietruszki 5 gałązek
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do kanapek z czerwonej fasoli

Fasolą odsączyć z zalewy i opłukać. Cebulę obrać, posiekać i podsmażyć na oleju. Natkę pietruszki posiekać. Pomidory odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki połączyć i rozdrobnić blenderem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania321 25.03.2016 15:29
Ciekawy przepis :)
AZgotuj 25.03.2016 15:03
wielbiłam każdą pastę :)
ilka01 25.03.2016 13:14
Chętnie spróbuje:-)
Wafelek2601 25.03.2016 12:30
Ciekawe jak smakuje
Konczi 25.03.2016 11:19
pysznie się prezentuje :)
gosia56 25.03.2016 10:11
Jeszcze takiej nie robiłam ani nie jadłam chociaż od dawna chcę taką zrobić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak