Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do chleba z sera owczego lub koziego

3.0
(19)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

musztarda 1 łyżeczka
czosnek 1 ząbek
piwo 2 łyżki
biały ser 150 g
cebula 1 szt
Kminek mielony Prymat 1/2 łyżeczki
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba z sera owczego lub koziego

Ser rozgnieść widelcem, dodać kminek i pozostałe składniki.Wymieszać dokładnie.Należy odstawić pod przykryciem na kilka godzin do lodówki.Można przed podaniem posypać dowolnymi ziołami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 25.09.2012 11:13
super
babcia
babcia 25.09.2012 11:13
super
andzia123 03.07.2012 14:58
rewelacja
gosia47-47 30.01.2012 09:45
mniam
edyta44 11.10.2011 15:00
pycha
Justyna Jussstiii 11.06.2011 11:17
super
pioge7 10.06.2011 07:25
wypróbuję
grazia1 24.03.2011 21:15
syper
Babciagramolka 09.12.2010 08:11
Zaciekawiło mnie to piwo- muszę sprawdzić smak.
mehia 26.11.2010 09:07
niezłe :)
mehia 26.11.2010 09:07
niezłe :)
monisia1977 30.10.2010 07:03
dobre
buksiak12 01.09.2010 15:02
muszę wypróbować
Dorota71 01.09.2010 14:25
fajny przepis
Emilia22 01.09.2010 13:29
ciekawy przepis
bietka 31.08.2010 22:05
A czy może być zwykły twaróg od krówki?
sylwiachmiel 30.06.2010 22:47
szybko,zdrowo i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak