Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do chleba z fasolki i jajek

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 3
fasola biała z puszki 3 łyżki
śmietana 30% 2 łyżki
Sól morska ziołowa Prymat w młynku
Pieprz czarny Prymat w młynku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba z fasolki i jajek

Jajko gotujemy na twardo . Po ugotowaniu jajka obieramy i kroimy na połówki . Wszystko dajemy do jednej miski . Dodajemy odsączoną fasolkę , śmietanę i przyprawy całość lekko mieszamy . Następnie blend-ujemy do uzyskania masy . Gotową pastę wkładamy do lodówki na 1 godzinę przed podaniem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 01.07.2015 10:07
takiej pasty jeszcze nie jadłam,na pewno smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak