Pasta czosnkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    100 gram
  • jogurt grecki

    2 łyżki
  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

  • pieprz

  • Gałka muszkatołowa mielona Prymat

  • szczypiorek

  • natka pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ząbki czosnku obrać. Drobno posiekać. Ser utrzeć. Dodać posiekany czosnek. Następnie wymieszać z jogurtem i solą oraz pieprzem. Posypywać drobno pokrojonym szczypiorkiem i pietruszką oraz gałką muszkatałową.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jagódka77 03.02.2015 11:49
bardzo dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat