Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta awokadowo - jajeczna do chlebka.

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

awokado 1 sztuka
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat wg uznania
majonez 1 łyżeczka
jogurt grecki 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta awokadowo - jajeczna do chlebka.

Obrać jedno awokado. Ugotować na twardo 4 jajka. Dodawać stopniowo połówki ugotowanych jajek, również rozgniatać widelcem. Awokado rozgnieść widelcem na miazgę. Całość dokładnie wymieszać. Posolić i popieprzyć do smaku. Dodać łyżeczkę majonezu i łyżeczkę jogurtu, wymieszać. Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 08.02.2016 15:14
lubię taką :)
adelajda 02.03.2015 12:15
?Bardzo lubię pasty :))
jagoda5913 21.02.2015 10:08
Fajny przepis
pestka 21.02.2015 09:02
taka pasta na śniadanie - to coś dla mnie
Czyki 21.02.2015 08:47
Super śniadanko :)
Futka 21.02.2015 08:36
Zdrowa i bardzo smaczna pasta! Uwielbiam :D
Konczi 21.02.2015 08:10
lubię taką pastę :) pycha :)
Babeczka35 21.02.2015 08:06
Uwielbiam takie pasty.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak