pasta al burro

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron

    40 dag
  • masło

    10 dag
  • parmezan

    1 garść
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Do odcedzonego makaronu dodać masło i parmezan ( spora garść) bardzo dokładnie wymieszać i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kasia47 11.07.2012 17:31
Pychota!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat