Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasikonik

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Wędzona ryba 20 dkg
Puszka groszku zielonego konserwowego 1/2
cebula biała 1
twarug 20 dag
śmietana 2 łyżki
garść posiekanej zieleniny

Przepis i sposób przygotowania na: pasikonik

mięso ryby oddzielić od ości i skóry,rozdrobnić,a następnie zmiksować z resztą składników.przed podaniem schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

loren83
loren83 26.07.2010 14:48
Ludzie przecież juz ktoś napisał ten sam a raczej przepisał
gacopierz23 23.06.2010 21:19
Nazwa ciekawa zobaczymy jak potrawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak