Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parzycha z młodej kapusty i świeżych pomidorów.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewki 3
pomidory 3 duże
kostki warzywne kucharek 2
Kucharek przyprawa uniwersalna
ziemniaki 4
biodrówka 1 wieprzowa
kapusta 1 mała młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Parzycha z młodej kapusty i świeżych pomidorów.

Kroki postępowania

1
Na mięsie ugotować wywar. Mięso wyjąć gdy będzie miękkie. Dodać kostki warzywne i marchewki.
Krok 1 - Parzycha z młodej kapusty i świeżych pomidorów. foto
2
Następnie dodać pokrojoną kapustę i pokrojone w kostkę ziemniaki. Marchewki wyjąć gdy będą pół miękkie.
Krok 2 - Parzycha z młodej kapusty i świeżych pomidorów. foto
3
Zetrzeć marchew na tarce, mięso obrać od kości i dodać do zupy.
Krok 3 - Parzycha z młodej kapusty i świeżych pomidorów. foto
4
Wkroić pomidory i posiekać pietruszkę. Wszystko wymieszać, doprawić do smaku kucharkiem i pieprzem. Gotować jeszcze przez chwilę.
Krok 4 - Parzycha z młodej kapusty i świeżych pomidorów. foto
5
Smacznego.
Krok 5 - Parzycha z młodej kapusty i świeżych pomidorów. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 25.09.2012 10:24
napewno super smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak