paryska czekolada

paryska czekolada

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kakao w proszku

    1
  • bita śmietana

    1
  • mleko

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

najpierw weź kubek wlej do niego mleko i podgrzej je w mikrofalówce na 2-3minuty.potem wsyp 5 łyżeczek kakao i wymieszaj.Następnie nałóż na kakao bitą śmietanę, potem weź 1 łyżeczkę kakao i posyp bitą śmietanę

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat