Parówkowe "koziołki"

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Znudziły wam się gotowane parówki?! Mam dla was inną propozycje - parówkowe koziołki

parówkę, ja preferuję berlinki, przekrajam na trzy części i na każdym końcu nacinam krzyżyk.
W ten sposób przygotowane parówki wrzucam na patelnie. Smażcie na maśle, wtedy maja lepszy smak.

Miłego próbowania : )

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
emylka86 17.09.2012 10:07
zawsze to podane trochę ciekawiej parówki, a dla dzieci wyglądają zawsze zachęcająco... warto sobie spróbować podsmażanych parówek, smak zupełnie inny niż gotowanych
szalonakisia_1 03.09.2012 12:54
Dobre jedzonko, muszę kiedyś spróbować zrobić
marzenciak1985 25.04.2012 12:01
mniam
emylka86 02.03.2012 14:23
nie trzeba : )
Iza10 02.03.2012 09:44
a trzeba uzywać jakiś przypraw?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat