Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki z śliwką i szynką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki cienkie 6 sztuk
śliwki suszone 20 dkg
Musztarda rosyjska Prymat 3 łyżki
szynka parmeńska 12 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z śliwką i szynką

Parówki naciąć wzdłuż, nie docinając do końca .
Przesmarować nacięcie musztardą, ułożyć śliwki, owinąć spiralnie plastrami szynki. Ułożyć w wysmarowanym naczyniu żaroodpornym.
Piec w temperaturze 170 stopni, aż szyneczka się przyrumieni.
Podawać z pieczywem . SMACZNEGO!!!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 30.05.2016 18:52
super pomysł
Grazyna0211 12.05.2016 10:04
dobry pomysł
Konczi 11.05.2016 14:39
ciekawe połączenie
Justi2401 11.05.2016 14:05
Świetny pomysł na przekąskę ;)
ilka01 11.05.2016 13:57
pomysłowe :)
Bernadeta1 11.05.2016 12:23
super propozycja na smaczną kolacje
tobi1989 11.05.2016 09:19
Ciekawy pomysł :)
RenataZ-et 11.05.2016 08:45
fajna przekąska
Renata9 10.05.2016 21:44
Fajny pomysł
krokus 10.05.2016 21:28
Ciekawy pomysł
Urszula Świeca 10.05.2016 21:16
Pomysłowe danie.))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak