Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parowki z serem zapiekane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 1 kg.
pieczarki 0.25 dag
żółty ser 30 dag
pomidor 2 szt.
cebula biała 4 szt.
papryka czerwona 1 szt.
olej
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: parowki z serem zapiekane

Na patelni rozgrzewamy olej i dajemy pokrojona cebule ,gdy sie podsmazy dodajemy papryke w plasterkach, pomidory pokrojone i pieczarki.doprawiamy do smaku.Dusimy wszystkie warzywa az zmiekna ,a gdy to nastapi przekladamy do naczynia zaroodpornego a na wierzch ukladamy parowke.Podpiekamy w piekarniku przez ok.10 minut a nastepnie posypujemy zoltym serem i wkladamy ponownie do piekarnika i trzymamy az ser sie rozpusci.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 18.04.2012 10:27
extra
kriso 20.01.2012 19:44
muszę to zrobić będzie smaczne
MAŁY 14.10.2011 20:23
fajne warto zrobić
Justyna73 12.10.2011 14:51
fajny przepis
Justyna73 12.10.2011 14:51
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak