Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parowki drobiowe 6 sztuk
wykałaczki
natka pietruszki
Musztarda francuska Prymat
ser żółty 300 (do tostów)

Przepis i sposób przygotowania na: parówki z serem

Ser żółty kroimy w dosyć grube patyczki, słupki. Nabijamy je przez środek w pionie na wykałaczkę. Parówki drylujemy wykałaczką i nadziewamy wykałaczką z serem. Gotujemy ok. 5 minut we wrzątku. Wyjmujemy z wody, wyciagamy wykałaczkę. Polewamy musztardą i posypujemy natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 22.06.2011 10:19
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak