Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w sosie
Parówki pokroić na 3 części.Dodać do wywaru.Chwilkę podgrzewać.Doprawić kucharkiem.
Na koniec dodać śmietanę wymieszaną z niewielką ilością soli,zimnej wody i mąką.
Doprowadzić do wrzenia.
parówka | 6 szt |
marchew średniej wielkości | 2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana 18 proc | 3 czubate łyżki |
mąka | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 listek |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 kulki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: