Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
parówki 4-5 sztuk
białko do smarowania

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Ciasto francuskie kroimy w paski ok. 7cm i owijamy nim parówkę. Ciasto nacinamy w poprzek i smarujemy roztrzepanym białkiem. Pieczemy ok. 12-15 minut w 180stopniach.
Podajemy jeszcze ciepłe :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokus 10.04.2016 10:21
lubimy takie :)
ania2610 09.04.2016 16:51
sama z chęcią bym zjadła!
sabik86 09.04.2016 15:11
Świetna przekąska
Wacław 09.04.2016 12:44
pyszne śniadanko :-)
kuchcik89 09.04.2016 10:37
same pyszności :)
Anna169Hosz 09.04.2016 07:16
Też czasem robię takie :)
halina17 08.04.2016 22:39
Lubię parówki w cieście francuskim.
gosia1988 08.04.2016 21:35
Lubię takie
agaK. 08.04.2016 21:07
To dopiero hot dog francuski;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak