Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 4 szt
ciasto francuskie 1 opakowanie
ketchup pikantny 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Ciasto rozkładamy i dzielimy na cztery części. Na każdą część dajemy łyżeczkę ketchupu i rozsmarowujemy. Dajemy na każde po jednej parówce i zwijamy w roladkę. Pieczemy w nagrzanym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak