Parówki w cieście francuskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    4 szt
  • ciasto francuskie

    1 opakowanie
  • ketchup pikantny

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ciasto rozkładamy i dzielimy na cztery części. Na każdą część dajemy łyżeczkę ketchupu i rozsmarowujemy. Dajemy na każde po jednej parówce i zwijamy w roladkę. Pieczemy w nagrzanym piekarniku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat