Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
parówki 8 sztuk
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Ciasto francuskie rozkładamy a następnie tniemy na paski o szerokości ok 2-3 cm. Parówki obieramy z owijek i owijamy parówki. Jajko roztrzepujemy a następnie smarujemy ciasto na parówkach i pieczemy ok 20 min w temp. 200\'C. Można podawać z ketchupem. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 13.07.2013 21:27
pyszne, dziś robiłam!
aisza1 22.05.2013 10:32
mniam pycha
meg1984 21.05.2013 13:10
bardzo smaczne są takie parówki:)
Seba 04.05.2013 08:31
też tak robię są smaczne polecam
Halusia 20.09.2011 20:22
Pyszne
Magdalena80 11.08.2011 22:23
zawsze fajnie wygladają
IlonaAlbertos 12.07.2011 21:43
Fajny pomysł na parówki.
ilka_86 10.07.2011 10:14
fajny pomysł
Jastinka 24.02.2011 12:31
ciekawe
Koper 25.12.2010 22:27
Podoba mi się :)
bogumiła3 17.09.2010 21:00
super
malenkaaa_85 21.06.2010 11:30
Apetycznie wygladaja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak