Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki po Bawarsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 2
ząbek czosnku 1
kapusta kiszona 20 g
słonina
Liść laurowy suszony Prymat
kminek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki po Bawarsku

Roztapiamy słoninę na rozgrzanej patelni dodajemy przeciśnięty czosnek i liść laurowy. Kładziemy parówki zarumienić je z obu stron. Dodać kapustę. Przyprawić, zamieszać i podsmażać przez 5 minut. Podawać z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak