Parówki na ciepło

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    2 sztuki
  • ketchup

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Parówki obrać ze skórki. Zagotować wodę, do gotującej się wody wkładamy parówki i trzymamy w wodzie przez max. 4-5 min. Po tym czasie parówki pękają. Podawać do smaku według upodobań. Ja polecam z keczupem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 05.09.2013 09:07
proste i smaczne
KasiaK90 11.07.2012 09:31
pyszne parówki
Motorek 10.07.2012 16:24
smaczne
Pani Domu 11.06.2012 18:12
lubię takie paróweczki
Katarzyna59 07.06.2012 14:42
lubie to
[email protected] 14.04.2012 18:31
pycha
parysek10 25.02.2012 21:13
odkrywcze
joanna77 05.02.2012 15:17
smaczne
basia70 14.11.2011 12:51
pyszne
Mariola17 27.07.2011 22:18
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat