Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówka przekładana boczkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 3 szt
ketchup do smaku
musztarda do smaku
olej do smażenia
boczek 6 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Parówka przekładana boczkiem

Parówki nacinamy lekko na końcach na pół i jeszcze raz w drugą stronę na pół. I tak z obydwu stron. Każdą z parówek owijamy dwoma plasterkami boczku i spinamy wykałaczką. Tak przygotowane parówki wrzucamy na patelnie z rozgrzanym olejem. Smażymy z oby stron a potem wyjmujemy na talerz i polewamy ketchupem i musztardą. Czas przygotowania to około 7 minut. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 16.03.2012 18:12
szybkie i dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak