Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paróweczki z cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cisto francuskie 1 szt
parówki 8 szt
duże plasterki sera 8 szt
keczup

Przepis i sposób przygotowania na: Paróweczki z cieście francuskim

ciasto rozwinąć i pociąć w zależności od parówek. Parówki posmarować ketchupem, zawinąć w plasterek sera a następnie w ciasto francuskie. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec 20 minut w temperaturze 190 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 29.02.2012 11:01
fajny pomysl

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak