Składniki:
łopatki wieprzowej | 250 g |
cebula | 1 |
jajko | 1 |
posiekanego koperku | 2 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
koncentratu pomidorowego | 4 łyżka |
woda | |
liści ze świeżej kapusty | 8 |
liście do wyłożenia | 4 |
ryż paraboliczny | 2,5 szk |
łopatki wieprzowej | 250 g |
cebula | 1 |
jajko | 1 |
posiekanego koperku | 2 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
koncentratu pomidorowego | 4 łyżka |
woda | |
liści ze świeżej kapusty | 8 |
liście do wyłożenia | 4 |
ryż paraboliczny | 2,5 szk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: