Paprykowa pasta do kanapek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    20 dag
  • papryka

    1 sztuka
  • śmietana

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę (najlepiej czerwoną) siekamy jak najdrobniej i zasalamy. Po ok. 5 min odciskamy od niej puszczony sok (mocno solony) i dodajemy do sera. Łączymy wszystkie składniki i w razie potrzeby dodajemy więcej śmietany. Wszystko razem dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Małgorzata113 08.11.2010 09:19
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat