Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowa kiełbasa słoikowa
Kroki postępowania
Kiełbasa po wystudzeniu jest gotowa do jedzenia. Zawekowane słoiki można przetrzymywać w lodówce ponad dwa miesiące.
szynka | 500 gram |
łopatka | 500 gram |
boczek | 500 gram |
czosnek | 3 ząbki |
majeranek | 1 łyzka |
suszone płatki papryki | 2 łyżki |
pieprz | 1 łyżeczka |
sól | 3-4 łyżeczki |
woda | 1 szklanka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: