Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykowa alla salsa

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwonej papryki 1/2
żółtej papryki 1/2
zielonej papryki 1/2
cebula czerwona 1
średni żółty pomidor 1
sól do smaku
majonezu 2 łyżka
ketchup 3 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowa alla salsa

Kroki postępowania

1
Papryki pozbawione gniazd nasiennych i umyte pokrój w drobną kosteczkę. Pomidora umyj, cebulę obierz i także umyj, po czym pokrój również w kostkę. Wszystkie składniki wsyp do miski, dodaj sól i pieprz do smaku oraz ketchup i majonez.
Krok 1 - Paprykowa alla salsa foto
2
Wymieszaj i odstaw na jakieś 5 minut aby smaki się przegryzły.
Krok 2 - Paprykowa alla salsa foto
3
W razie konieczności jeszcze dopraw.
Krok 3 - Paprykowa alla salsa foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola333 04.12.2012 15:04
kolorowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak