Paprykarz błyskawiczny

Paprykarz błyskawiczny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szproty w pomidorach

    1 puszka
  • ryż

    50 gram
  • cebula czerwona

    1/2 szt
  • papryka czerwona

    1/3 szt
  • pieprz do smaku

  • sól do smaku

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Paprykarz błyskawiczny

Ryż ugotować w osolonej wodzie. Wyłożyć rybę z puszki na miskę i rozgnieść widelcem. Dodać ryż, wymieszać. Dodać drobno pokrojona paprykę i posiekaną cebulę. Doprawić pieprzem, wymieszać.
Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

ronald88 12.02.2017 09:15
uwielbiam to danie
Aneta41 05.12.2015 18:22
Super na pewno spróbuje!
IKrakowianka 11.12.2013 21:01
świetny jest ten przepis :)
PIOTR11 11.10.2013 15:32
pomysłowy i smaczny
Rafał10 09.10.2013 17:55
pysznie wygląda Twój paprykarz :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat