Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka z miodem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka czerwona 5 kg
woda 6 szklanek
miód 2 łyżki
sól 2 łyżki
ocet 1 szklanka
czosnek 5 ząbków
ziele angielskie 2 ziarenka
Liść laurowy suszony Prymat 2 listi
cukier 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka z miodem

Zagotować całość zalewą (czosnek pokroić na bardzo małe kwadraciki ) i zalać nią paprykę , z której wcześniej wycięliśmy środek , wyrzuciliśmy go a paprykę pokroiliśmy w paseczki . Paprykę w słoikach gotujemy przez 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 29.01.2013 15:14
super
Margo1 31.12.2012 00:14
pewnie dobre
misia53 23.10.2012 12:01
Ja robię podobną ....ma u mnie wielkie wzięcie , polecam!
malaczarna23 19.10.2012 19:45
muszę zrobić ale chyba dopiero w przyszłym roku
olkaaa 13.10.2012 16:44
bardzo lubię
Wacław 12.10.2012 10:59
lubię paprykę ,z miodem jeszcze nie jadłem !
Angelika6 11.10.2012 16:42
takich jeszcze nie jadłam
Katarzyna47 03.10.2012 19:52
Tego jeszcze nie jadłam.
fijolek91 03.10.2012 16:59
fajna
Justyna28 03.10.2012 16:18
z miodem może być super:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak