Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana warzywami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 4 sztuki
por 1 sztuka
kukurydza 1 puszka
pomidory 2 sztuki
cukinia 1 sztuka
ser żółty 150 g
czosnek 1 ząbek
ser feta 1 kostka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana warzywami

Papryki przekroić na pół, usuwając gniazda nasienne i ogonki.
Farsz: Pokroić por na paseczki. Cukinię obrać i wydrążyć, następnie pokroić na cienkie plasterki. Pomidory kroimy w kosteczkę. Ser żółty ścieramy na tarce, fetę kroimy w kostkę.
Mieszamy farsz, doprawiając solą i pieprzem, po czym nakładamy go do papryk.
Papryki układamy na blasze i wkładamy do rozgrzanego do 180 st. C piekarnika na ok. 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 26.05.2012 16:53
extra
jeta72 23.12.2011 20:25
super!!!
Emilia21 31.07.2011 20:56
mmmm
Emilia21 31.07.2011 20:56
mmmm
bami 04.05.2011 19:48
Smakowity pomysł :)
jeta72 10.04.2011 22:34
Lubię takie dania;)
MAR3STA 17.02.2011 12:23
świetna przystawka;)
alaaa 26.01.2011 22:04
smaczna taką lubię
m1monika 20.01.2011 16:46
uwielbiam taką papryczkę!!!
agata1722
agata1722 20.01.2011 08:19
dobre na przyjęcie do podania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak