Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana ryżem z warzywami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 2 szt
sól, pieprz, papryka do smaku
cukinia 10 dag
cebula 2 szt.
papryka 3 szt.
ryż ugotowany 1 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana ryżem z warzywami

Papryki przekrawamy, pozbawiamy gniazd nasiennych i solimy wewnątrz. Na oleju podsmażamy drobno pokrojone cebule wraz z kawałkiem papryki, cukinie i obrane pomidory. Przyprawiamy do smaku, mieszamy z ryżem, nadziewamy papryki i zapiekamy w piekarniku w 170 C około 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 05.11.2013 10:16
smakowite danie
Izabela28 10.07.2012 14:50
pyszności:)
malaczarna23 20.06.2012 08:01
lubię:)
Hefalump 03.01.2012 00:13
rewelacja!
Wacław 30.10.2011 11:00
smaczne !
Beata73 17.02.2011 14:09
wspaniała
4muffins 28.11.2010 22:37
Pyszności
Katarzyna156 12.11.2010 11:27
Bardzo smakowite :)
PaniMISIOWA 11.11.2010 08:33
fajny przepis
Łucja1 22.10.2010 14:23
pychotka
m1monika 21.10.2010 21:54
lubię takie papryczki :-)
SmacznaPyza 20.10.2010 09:56
lubię pieczoną paprykę, ale dla męża to musi być jednak z mięchem...
mamusia1 12.10.2010 17:44
pychotka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak