Przepis i sposób przygotowania na: Papryka Konserwowa
Grubą paprykę pasteryzować 20 minut a cienką 10 minut.
Wyjąć, osuszyć i wstawić do spiżarni
Smacznego
papryk najlepiej różnokolorowa | 2,5 kg |
cebua | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 listek |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
piepz | 5 ziarenka |
Gorczyca biała cała Prymat | 1/2 łyżeczka |
oliwa | 1 łyżeczka |
ocet 10 % | 1 szklanka |
sól | 1 łyżka |
woda | 6 szklanka |
cukier | 8-9 czubata łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: