Papryka faszerowana mięsem mielonym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka czerwona

    5 szt.
  • mi?so mielone z ?opatki

    0,5 kg
  • ry

    1 szkl.
  • pieczarki

    5 szt.
  • cebula

    1 szt.
  • czosnek

    2 z?bki
  • sól

  • pieprz

  • oliwa

  • przyprawa do mi?sa mielonego Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Papryk? umy?, odkroi? górn? cz??? (ok. 2 cm ) i wydr??y?.
Czosnek i cebul? pokroi? i zeszkli? na oliwie, doda? pokrojone w kostk? pieczarki.
Woreczek ry?u ugotowa?.
Wszystko wymiesza? z mi?sem mielonym, doprawi? sol?, pieprzem i przypraw? Prymat.

Papryk? wype?ni? farszem, z wierzchu posmarowa? oliw?, przykry? "kapturkiem" i piec w temp. 180 stopni przez ok. 30 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 27.12.2013 15:57
lubię takie jedzonko :)
Łukasz15 26.11.2013 00:36
Bardzo lubię
kuklik 02.04.2013 16:26
smakowitości

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat